overnatting

Hotell/Båtplass?

Det er mange måter å overnatte på dersom du tenker å ta turen til den kommende Havnafestivalen. Se under å få en fullstendig oversikt over hvordan og hvor du kan tilbringe natten etter festen.

Hoteller:

Scandic Hotell Syv Søstre er vår samarbeidspartner under festivalen. Hotellpakker kjøpes via Havnafestivalens nettsider, og inkluderer frokost og sen utsjekk på Søndag. Det er begrenset med overnattingsplasser, så om man ønsker hotellopplevelser under festivalen bør man være tidlig ute.

 

Motell:

Restaurant Napoli er et hyggelig spisested ved innfarten til Sandnessjøen. Motellet har 14 nyoppussede rom til hyggelige priser www.napolimotell.no

 

Vandrerhjem:

Kun 500 meter fra festivalområdet ligger Sandnessjøen Overnatting. Enkel god standard.

 

Andre:

Det finnes flere andre overnattingsmuligheter i Sandnessjøen. For fullstendig oversikt over disse anbefaler vi å kontakte Visit Helgeland.

 

Holmen BobilCamp:

Havnafestivalens egen BobilCamp med strøm og toalettfasiliteter, lokalisert til baseområdet vis-a-vis Sandnessjøen Sentrum. Med festivalen på ene siden, og panorama til helgelandskysten på den andre, ligger alt til rette for en helt unik festivalopplevelse. Oppstillingsplass reserveres i kombinasjon med festivalpass via Havnafestivalens hjemmesider.

Havna BåtCamp:

Kom til Havna med båt! Vi disponerer ca. 90 båtplasser til de som ønsker å ha med seg båten. BåtCampen ligger i praksis inne på festivalområdet og har strøm og toalettfasiliteter tilgjengelig. Opplev festivalen fra eget båt-dekk om du ønsker det. Her blir det rift om plassene, så reserver din plass allerede nå. Reservasjoner gjøres i kombinasjon med kjøp av festivalpass via Havnafestivalens hjemmesider.

Det finnes også båtplasser hos Sandnessjøen båtforening.