Dance With A Stranger

Dance With A Stranger

Frode Alnæs, Øivind «Elg» Elgenes & Bjørn Jenssen

Frode Alnæs, Øivind «Elg» Elgenes & Bjørn Jenssen

Det evigunge bandet Dance With A Stranger har de siste årene gjennomført mange konserter og ikke minst mange festivaljobber: dette har gitt mersmak!

I 2023 skal de nok en gang gjennomføre en rekke konserter: noen enkeltstående konserter i løpet av året, men først og fremst i perioden juni – september.

I sommerperioden kommer herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave!

Her vil man få hiter som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man, Dance With A Stranger og flere av de mer ukjente låtene i ”ny” innpakning.

Bandets virkelige gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemann-pris. Etter en pause i 2022, er de igjen klare for å begeistre sitt publikum med et fortsatt friskt, morsomt og høykvalitets musikalsk show!

Dance With A Stranger henter sin inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop, og responsen fra både presse og publikum viser at de rett og slett er i en særklasse.

Dance With A Stranger Dance With A Stranger Dance With A Stranger Dance With A Stranger Dance With A Stranger Dance With A Stranger Dance With A Stranger