av Stian Breyholtz

Havna i Karivika?

Havna i Karivika?

 

Her finner du viktig og praktisk informasjon om Havnafestivalen, starten på ett lite festivaleventyr som arrangeres årlig i Sandnessjøen. Festivalområdet ligger i skjønne omgivelser sentralt i sentrum av Sandnessjøen.

Havna er selve inn- og utfartsåra i Sandnessjøen og er den havna i Nordland med flest hurtig/ferje båtanløp. Historisk har havna i Sandnessjøen vært nord Europas lengste trekai i sin tid. Så i den forstand har havna vært sentral i veksten av Sandnessjøen.

Kombinasjonen av sommer, båt, musikk, utepils og Helgelands fineste natur og folk, ja da har vi vel mye av oppskriften til å lage en festival. Så har du lyst til å ha det morro og være med på å skape stemning i Sandnessjøen, er du hjertelig velkommen. Sjekk for mere info her og lik vår side på facebook.

For å øke trivselen og engasjementet rundt festivalen arrangeres Havnadager i samarbeid med Næringsforeningen for å hele familien. Havnafestivalen har 18 års aldersgrense, og det er legitimasjonsplikt ved inngangen.

Det vil være alkoholservering inne på området, og mindreårige som blir observert med alkohol vil bli fratatt festivalarmbåndet og bortvist umiddelbart. Det samme gjelder personer som overlater alkohol til noen under 18 år.

Aldersgrense i Havna i Baren er 20 år.