Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, og brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss. Hans velkjente sanger som eksempelvis «Kjærlighetsvisa», «Sommerfuggel i vinterland», «Venner» og «Nordaførr vårvisa» er uomtvistelig meget godt befestet i den norske sang-flora.

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 årene. Og i 2020 ble han innlemmet i Rockheim Hall of Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken.

Halvdan har gjennom mange år og gjennom skiftende trender, befestet seg som en artist av rang som selv i voksen alder nekter å stå stille. Halvdan vil også i fremtiden gir oss stadig nye skråblikk på politisk udugelighet, kjærligheten og livet.

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

Dette blir gøy dere! Staysman kommer til Sandnessjøen for å spille opp til festmusikk på Havnafestivalen i år! Artist, Stian Thorbjørnsen skuffer aldri publikum og det kommer til å bli «all-sang» på flere kjente låter. Så har du ikke billett, skaff deg en og kom kom kom!

Thorbjørnsen utgjorde sammen med Lasse Jensen duoen Staysman & Lazz, før de ble oppløst i 2020. Duoen ble oppdaget da de var med i en sangkonkurranse arrangert av ukebladet Se & Hør med sangen «Uten sko» i 2010. I 2015 deltok de i Melodi Grand Prix med sin låt «En godt stekt pizza» og endte på en tredjeplass i finalen.

Han ble kjent for et større publikum i 2012, da han deltok i sesong 4 av TV3-serien Paradise Hotel. Han var deltaker i TV3-serien Robinsonekspedisjonen i 2013.

I 2015 deltok han i programmet Skal vi danse på TV 2, der han endte på andreplass. I 2018 og 2019 ledet han spørreprogrammet 10 på topp på NRK. Våren 2021 var Thorbjørnsen med i Hver gang vi møtes på TV 2, sammen med artistene Arne Hurlen, Hanne Krogh, Maria Mena, Agnete Saba, Trygve Skaug og Hkeem.

Han skal lede Melodi Grand Prix 2023 sammen med Arianrhod Engebø.

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

Det evigunge bandet Dance With A Stranger har de siste årene gjennomført mange konserter og ikke minst mange festivaljobber: dette har gitt mersmak!

I 2023 skal de nok en gang gjennomføre en rekke konserter: noen enkeltstående konserter i løpet av året, men først og fremst i perioden juni – september.

I sommerperioden kommer herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave!

Her vil man få hiter som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man, Dance With A Stranger og flere av de mer ukjente låtene i ”ny” innpakning.

Bandets virkelige gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemann-pris. Etter en pause i 2022, er de igjen klare for å begeistre sitt publikum med et fortsatt friskt, morsomt og høykvalitets musikalsk show!

Dance With A Stranger henter sin inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop, og responsen fra både presse og publikum viser at de rett og slett er i en særklasse.

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

SIGRIDKONGRESSEN – Lions har kåret Morten Rudi Johansen til årets vinner av Sigrid-prisen.

Foto: Leif Steinholt, hblad.no

Prisvinneren ble kunngjort like før klokka 14, og hovedpersonen selv deltok via video-link fra Træna – der han arrangerer festival i helga.

Morten Rudi Johansen bekreftet i sin takketale at «Havna på kaia» er vekket til live igjen, blant annet etter at Alstahaug kommune har vedtatt å støtte en ny festivalsommer på torget med til sammen 250.000 kroner.

– Det sies at veien blir til mens du går, men uansett begynner den ett sted, skriver juryen i Lions-klubben i sin begrunnelse for valg av årets prisvinner.

– For årets prisvinner begynte den i Stamneshallen, en 12 år gammel gutt meldte seg på et DJ kurs, og med dette kurset ble kursen satt. Siden har denne kreative gutten utviklet seg til en anerkjent aktør innen lyd, lys, lyssetting, arrangør og mye mer. Ferden gikk etter hvert fra hjembyen og nordover i landet.

Les hele saken i Helgelands Blad

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

D.D.E. høstet gode kritikker i jubileumsåret: «Om det var noen tvil om hvem som er kongene av Trøndelag, ble det bevist i kveld» (Adresseavisa, terningkast 6).

«..man må jo nesten være fullstendig død i alt av sentralnervesystem om man ikke kjenner det rykker litt i rockefoten» (Saltenposten, terningkast 5). «Skamløst publikumsfrieri og et fyrverkeri av en folkelig maktdemonstrasjon.

D.D.E. vant Verket 2022. SJØ!» (Rana Blad).
D.D.E. tar med seg sirkuset til Sandnessjøen.

Her bli det liv!!

Billetter i salg her:
https://havnafestivalen.hoopla.no/sales/event/4108806190

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNAFESTIVALEN – Artisten bak en av tidenes mest kjente låter «What is love?» kommer til Havnafestivalen – nemlig Haddaway!

Han fikk sitt store gjennombrudd i 1993 med sangen «What is Love». Hans neste single Life og hans debutalbum Haddaway – The Album ble også en suksess. I 1994 kom Rock My Heart og 1995 Fly Away. Senere ble det mer stille rundt Haddaway.

Nå kommer han å spiller opp til fest-stemning på årets festival i Sandnessjøen.

Vi gleder oss!❤️

Kjøp billetter her: https://havnafestivalen.hoopla.no/

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNAFESTIVALEN – Denne karen har vært i Sandnessjøen flere ganger, men dette er første gangen på festival – selveste Bjørn Eidsvåg kommer!

Da har vi gleden av å få slippe enda en artist til Havnafestivalen 2022! Dette blir første gang at Bjørn Eidsvåg kommer på Havna i Sandnessjøen, og med seg har han et kanon band!

(Og nei, dette er IKKE en aprilsnarr!)

Vi gleder oss!❤️

Kjøp billetter her: https://havnafestivalen.hoopla.no/

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNAFESTIVALEN – I sommer blir det to måneder med Havna. Vi starter med Havna på Kaia og avslutter med Havnafestivalen!

Åge og Sambandet var booket i 2021, men pga corona-restriksjonene måtte hele festivalen avlyses nok en gang. Nå er Åge booket på nytt og det hele tyder på at festivalen endelig kan «smelle» i Karivika igjen.

Ballet åpnes med Havna på Kaia som går mellom 14. juni og 13. august. Festivalsommeren avsluttes med selve Havnafestivalen som arrangeres 12. – 13. august i år.

Det er allerede booket flere artister og disse vil vi «slippe» en etter en fremover.

– Nå har Helgeland passert Lofoten med antall besøkende både i 2020 og 2021, og denne trenden tror vi kommer til vare. Sommerbyen Sandnessjøen trenger et slikt tilbud hvis vi skal vokse og bli en attraktiv plass å komme til, sier Morten Rudi Johansen til Helgelands Blad.

Har du ikke billett? Da anbefaler vi deg å fikse det, da dette blir en av de beste festivalene vi kommer til å arrangere.

Vi sees på kaia!

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

TÅRNET PÅ ÅSEN – Vi er i full planlegging av lyssetting av Tårnet på Åsen. Etter vi startet med denne flotte tradisjonen har det ikke bare blitt et «landemerke» men også en stolthet for byen. Nå har du muligheten til å bidra.

Bli med på spleiselaget og bidra på Vipps #581845 eller kontonummer 4516.28.11138.

Tusen takk! ❤️

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNA PÅ KAIA – Årets Havna på Kaia har vært solrike dager, men selv om regnet har vært innom å «hilset på» er det like god steminig! Nå nærmer juli måned seg over, men frykt ikke – august kommer!

Store og mindre artister har tatt scenen i årets Havna på Kaia. Alle har levert på topp og publikum virker å ha koset seg masse. Nå er nok en måned snart ved ende, men det betyr ikke at vi stopper der. Havna på Kaia-programmet for august ligger ute.

Billetter kommer for salg snart! Følg med!

Vi sees på Havna!

Bilder fra Havna på Kaia i juli 2021

(Tusen takk til fotograf Kenneth Solfjell)

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail
Siste innlegg