Kurt Nilsen er kjent for sin sterke og følelsesladde stemme, som har evnen til å røre publikum i hjertet. Med en blanding av pop, rock og folkemusikk skaper han tidløs musikk som treffer en bred fanskare.

Han har utgitt flere suksessfulle album, inkludert det selvtitulerte debutalbumet «Kurt Nilsen» som solgte i rekordstore antall. Han har også samarbeidet med andre anerkjente artister og opptrådt på store internasjonale arenaer.

Kurt Nilsen har vunnet flere priser for sin musikk, og hans genuine og ydmyke fremtoning har gjort ham til en elsket artist både i Norge og utenlands. Med sin unike stemme og talent fortsetter Kurt Nilsen å begeistre musikkelskere over hele verden.

Nå kommer han til Havna!

Kurt Nilsen Kurt Nilsen Kurt Nilsen Kurt Nilsen Kurt Nilsen Kurt Nilsen Kurt Nilsen Kurt Nilsen Kurt Nilsen
0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

Rotlaus

av Stian Breyholtz

Rotlaus’ første album Bygderamp havnet på topp ti på VG-lista. Bandet fikk utdelt første gullplate for salg og strømming med låten Byjenta i 2017.

I 2017 utga bandet låten Rundt neste sving, som raskt fikk både gull- og platinautmerkelse. Totalt har Rotlaus mottatt 21 gullplater, 8 platinaplater, 3 doble platinaplater og 2 trippel platinaplater. For sitt andre album, På vei, ble bandet nominert i klassene årets album og årets gjennombrudd med Gramo-stipend foran Spellemannprisen 2018. Rotlaus ble også nominert til Spellemannprisen 2021 og Spellemannprisen 2022 i kategorien festmusikk for låtene utgitt de respektive årene.

På vei var det niende mest strømmede albumet i Norge i 2019 og det 13. mest strømmede albumet i 2018, noe som gjorde de til det mest strømmede norske bandet de to årene. Per uke 20 i 2020 hadde albumet ligget 119 uker på Topplista.no. Deres mest kjente sang er Rundt neste sving.

Nå er de klare for HAVNA!

Rotlaus Rotlaus Rotlaus Rotlaus Rotlaus Rotlaus Rotlaus Rotlaus Rotlaus Rotlaus Rotlaus Rotlaus Rotlaus
0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

Brothers

av Stian Breyholtz

Guttene mottok gullplate for singlen for over 10 000 solgte ex. Baard Torstensen fra det svensk/norske bandet Clawfinger, produserte.

Back In Black debuterte på førsteplass på NRK’s populære radioprogram Ti I Skuddet. Guttas versjon av Back In Black fikk tidenes høyeste poengsum, og låta var på lista i over et halvt år. NRK Dagsrevyen kom ens ærend til Vevelstad for å lage reportasje med gutta.

Albumet Two For The Price Of One kom våren ’94, og besto av klassikere som Purple Haze, I Love Rock And Roll, og ikke minst They’re Coming To Take Me Away Ha-Ha, der Olga Marie Mikalsen fikk briljere. Også nå med Torstensen som produsent.

Guttas cross over mellom rap og rock, gjorde at en ny generasjon fikk et forhold til disse låtene. I tillegg til Scandinavia, ble albumet utgitt i store deler av Europa og Japan.

Hovedstadspressen tok meget godt imot albumet, og i VG fikk tvillingene terningkast 10 (2 x 5). Guttene turnerte hele Norge sammen med Bel Canto og Dum Dum Boys med norgeshistoriens største turneproduksjon, Sirkus Midgaard. I tillegg turnerte de på egenhånd både i Norge og Sverige.

– «Sammen med bandet, er gutta nå klare for å levere et forrykende show. De synger, spytter ut ordene i forrykende rap, mens gitarene buldrer! Dette blir PARTY! «

Nå er de klare for HAVNA!

Brothers Brothers Brothers Brothers Brothers Brothers Brothers Brothers Brothers
0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

Tora Daa

av Stian Breyholtz

Hun er viden kjent for sitt unike talent, virtuositet, energi og lekne musikalitet, og bandet høster panegyriske anmeldelser for sine liveshow. Hun følges av over 150.000 fans fra hele verden på sin populære Instagramprofil.

Bandet spiller bluesinspirert pop-rock og slapp 5. april sin første singel på to år – «Sugar» – første smakebit fra deres kommende fjerde album. Singelen har allerede fått strålende mottakelse, blant annet trillet Dagsavisen terningkast 5 og skrev følgende:

«Sugar» er et overraskende poppa sukkerkick av en sak. Men slapp av, den sugende og fete gitaren og den tunge bassen ligger og lurer bak det hele […]

med Sugar følger hun det funky, småjazza, nesten Prince-aktige pop-sporet som man ante litt av på albumene «Seventeen» og «Girls». Her oser hun av flørtende overskudd og virtuos låtskriversjarm.

TORA DAA slapp i 2022 sitt tredje album Seventeen. Som med det Spellemannominerte forrige albumet GIRLS fra 2020, trer popartisten Tora stadig tydeligere fram i bandets musikalske uttrykk.

Musikken er tidløs, men alt annet enn gammeldags. Pop, soul, funk. Mange av disse låtene kunne vært skrevet av Stevie Wonder, Prince eller Bernhoft. Silkemykt som i «Higher», fullt party med Cory Wong som gjesteartist i «This Is It».  – Puls

Nå er hun klar for HAVNA!

Tora Daa Tora Daa Tora Daa Tora Daa Tora Daa Tora Daa Tora Daa Tora Daa
0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

MinTrio

av Stian Breyholtz

Bodø-bandet MinTrio er klar for Havnafestivalen!

For de som ikke har hørt så mye på det nord-norske bandet, da er det på tide! Dette blir fest og moro når MinTrio synger og danser for folket i Karivika. Anbefales!

Nå er de klare for HAVNA!

MinTrio MinTrio MinTrio MinTrio MinTrio MinTrio MinTrio MinTrio MinTrio MinTrio MinTrio
0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNA PÅ KAIA – For fjerde året på rad blir det Havna på Kaia, men i år blir det i et nytt format. Lavoen kommer ikke opp igjen og scenen flyttes.

På bildet: Shewan Saleh og Morten Johansen samarbeider i år om Havna på Kaia | Foto: Morten Hofstad, hblad.no

Fra 19. juni frem mot Havnafestivalen vil det bli arrangert Havna på Kaia i år. Scenen flyttes nærmere festivalen, mellom Herr Petter og kaia. Det vil bli satt opp to innganger fra brygga, en mot festivalområdet og en til Havna på Kaia-området.

Shewan som tidligere kjøpte opp Herr Petter-bygget, får med dette rigge opp den største uteserveringen i Sandnessjøen, i gamle Loppis-bygget hvor Brobyggerstiftelsen holdt til tidligere. Her kan folket trekke inn under tak om de ønsker.

Følg med på artistslipp til årets Havna på Kaia!

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

Violet Road

av Stian Breyholtz

Sist dem var her for 6 år siden leverte dem en helt fantastisk konsert på Havna 2018. Vi hadde også besøk av dem under pandemien med MS Vulkana på Havna på Kaia i 2021. Det blir stas å få gutta på besøk igjen.

I 2015 oppkalte Kåfjord kommune en parsell av E6 mellom Nomedal og Trollvik etter bandet.

I 2008 ga bandet ut sitt første musikkalbum, Letters.

Den 10. november 2010 kom singelen «Crazy as can be»[6] og den 17. juni 2011 ble neste singel, «Can You Hear the Morning Singing», utgitt.[6] Begge er hentet fra albumet Violet Road, som ble utgitt den 21. oktober 2011.[7] «Can you hear the morning singing» ble låten bak bandets første musikkvideo, regissør var Nils Gaup.[1] Den 11. januar 2013 slapp bandet sitt tredje album, Peter Every and His Marching Band.

28. april 2014 slapp bandet sitt fjerde album, Back to the Roadshow. «Face of the Moon» er en av sangene på albumet. Til musikkvideoen har de fått video av fans over hele verden der de synger på refrenget.

5. februar 2016 utga de sitt femte album, In Town To Get You. På dette albumet ligger låter som «We are the Love» som bandet slapp som singel i 2015 og «Out of Words» som også ble sluppet som singel. Med sistnevnte fulgte også en video.

Nå er de klare for HAVNA igjen!

Violet Road Violet Road Violet Road Violet Road Violet Road Violet Road Violet Road Violet Road
0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

TNT

av Stian Breyholtz

TNT slapp sitt første album allerede samme året bandet ble stiftet. Dette er bandets eneste album med norske tekster.

TNT fikk en hit med sangen «Harley-Davidson». I august 1983 kom Morty Black inn i stedet for Steinar Eikum på bass, og året etter ble amerikanske Tony Harnell TNTs nye frontmann.

Bandet vant Spellemannprisen 1987 i klassen rock for albumet Tell No Tales. I 1988 bestemte «Diesel» Dahl seg for å forlate bandet etter at det hadde vært en turbulent tid i bandet.

«10 000 Lovers (In One)» er TNTs største hit.

Nå er de klare for HAVNA!

TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT TNT
0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

Han blir omtalt som Norges beste rock- og soulsanger med en helt egen evne til å kommunisere med publikum!

Han kan opptre i de fleste konstellasjoner; fra duo til storband/filharmonisk besetning på en like selvfølgelig og naturlig måte, og har hatt syv forskjellige konseptkonserter med KORK. Han målbinder publikum uansett hvilken sjanger han synger fordi han fordyper seg i melodiene og gjør de til sine egne.

Odd René har vært soloartist siden 1996, og har hatt utallige radiohits siden den gang. Han har dessuten vært supportartist for storheter som Tina Turner, Joe Cocker og John Hiatt. Odd René var også spesielt utvalgt korist for Paul McCartney under fredspriskonserten i Oslo Spektrum i 2001.

Han har skrevet filmmusikk for bl.a. Hollywood produksjonen One Night at McCools (med bl.a. Michael Douglas, Matt Dillon og Liv Tylor), Hamilton og Lange flate baller 2, samt figurert i de fleste norske underholdningsprogram (Amandashowet, Idrettsgallaen, Memo, Wiese, Beat for Beat, Military Tattoe, Klassefesten, Momarkedet, for å nevne noen).

Som liveartist er han en av Norges mest etterspurte og har gjennom mange år på veien opparbeidet seg et stort og trofast publikum. Han har en egen evne til å sette akkurat den stemningen han er ute etter å gi publikum. Han er derfor et utsøkt valg når det gjelder eventjobber!

Odd René Odd René Odd René Odd René Odd René Odd René Odd René Odd René Odd René Odd René
0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, og brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss. Hans velkjente sanger som eksempelvis «Kjærlighetsvisa», «Sommerfuggel i vinterland», «Venner» og «Nordaførr vårvisa» er uomtvistelig meget godt befestet i den norske sang-flora.

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 årene. Og i 2020 ble han innlemmet i Rockheim Hall of Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken.

Halvdan har gjennom mange år og gjennom skiftende trender, befestet seg som en artist av rang som selv i voksen alder nekter å stå stille. Halvdan vil også i fremtiden gir oss stadig nye skråblikk på politisk udugelighet, kjærligheten og livet.

Halvdan Sivertsen Halvdan Sivertsen Halvdan Sivertsen Halvdan Sivertsen Halvdan Sivertsen Halvdan Sivertsen Halvdan Sivertsen
0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail
Siste innlegg