Odd René Andersen

Odd René Andersen

Vinneren av Stjernekamp 2023 på NRK klar for Havnafestivalen 2024!

Vinneren av Stjernekamp 2023 på NRK klar for Havnafestivalen 2024!

Han blir omtalt som Norges beste rock- og soulsanger med en helt egen evne til å kommunisere med publikum!

Han kan opptre i de fleste konstellasjoner; fra duo til storband/filharmonisk besetning på en like selvfølgelig og naturlig måte, og har hatt syv forskjellige konseptkonserter med KORK. Han målbinder publikum uansett hvilken sjanger han synger fordi han fordyper seg i melodiene og gjør de til sine egne.

Odd René har vært soloartist siden 1996, og har hatt utallige radiohits siden den gang. Han har dessuten vært supportartist for storheter som Tina Turner, Joe Cocker og John Hiatt. Odd René var også spesielt utvalgt korist for Paul McCartney under fredspriskonserten i Oslo Spektrum i 2001.

Han har skrevet filmmusikk for bl.a. Hollywood produksjonen One Night at McCools (med bl.a. Michael Douglas, Matt Dillon og Liv Tylor), Hamilton og Lange flate baller 2, samt figurert i de fleste norske underholdningsprogram (Amandashowet, Idrettsgallaen, Memo, Wiese, Beat for Beat, Military Tattoe, Klassefesten, Momarkedet, for å nevne noen).

Som liveartist er han en av Norges mest etterspurte og har gjennom mange år på veien opparbeidet seg et stort og trofast publikum. Han har en egen evne til å sette akkurat den stemningen han er ute etter å gi publikum. Han er derfor et utsøkt valg når det gjelder eventjobber!

Odd René Odd René Odd René Odd René Odd René Odd René Odd René Odd René Odd René Odd René