Kulinarisk nytelse fra en foodtruck

Kulinarisk nytelse fra en foodtruck

Foto: Jill Mari Erichsen

HAVNA PÅ KAIA – Etter at Magne og Christine Steinsvik startet opp tilbud med asiatisk mat fra en foodtruck i Sandnessjøen, har det gått så bra at de nå utvider driften. I disse dager er LAMESA å finne på «Havna på Kaia»-dagene.

Da Lamesa Catering ble spurt om å være med på «Havna på Kaia» av daglig leder Morten Rudi Johansen, var det et samarbeid som hørtes veldig spennende ut, sier Magne Steinsvik.

En lærerik opplevelse

Vi syntes dette var et spennende konsept og bestemte oss for å gripe muligheten for å gjøre oss selv litt bedre kjent i byen, gjennom gode matopplevelser og tenkte at dette var en fin arena å gjøre nettopp dette på. Så langt har Havna vært en lærerik opplevelse for oss, hvor vi har fått utfolde oss i større grad enn vi ville gjort dersom vi var ute på veien.

Vi kommer til å forsette å introdusere nye retter gjennom vår tid på Havna, og tar dette som en god læringsprosess mot framtidige mål. Etter Havna vil vi ta en evaluering for å se hvordan veien videre blir for oss.

Store planer

Vi har vurdert både en ny foodtruck og/eller evt å starte en liten restaurant dersom vi finner noe egnet lokale i byen. Men som sagt blir det en evaluering som tas etter at Havna på Kaia er fullført. Uansett blir vi nok å se i bybildet også fremover.

Vi har så vidt begynt vårt eventyr og ser frem til å bringe gode smaksopplevelser til vår region i tiden som kommer, sier de stolte eierne av Lamesa Catering.

Ny nettside

Etter «Havna på Kaia» vil Lamesa Catering åpne opp ny nettside, for å gjøre det enklere å bestille mat direkte. I dag går det hele igjennom meldinger på Facebook eller telefon.

Vi sees på Havna!