Staysman

Staysman

Stian «Staysman» Thorbjørnsen til Havna

Stian «Staysman» Thorbjørnsen til Havna

Dette blir gøy dere! Staysman kommer til Sandnessjøen for å spille opp til festmusikk på Havnafestivalen i år! Artist, Stian Thorbjørnsen skuffer aldri publikum og det kommer til å bli «all-sang» på flere kjente låter. Så har du ikke billett, skaff deg en og kom kom kom!

Thorbjørnsen utgjorde sammen med Lasse Jensen duoen Staysman & Lazz, før de ble oppløst i 2020. Duoen ble oppdaget da de var med i en sangkonkurranse arrangert av ukebladet Se & Hør med sangen «Uten sko» i 2010. I 2015 deltok de i Melodi Grand Prix med sin låt «En godt stekt pizza» og endte på en tredjeplass i finalen.

Han ble kjent for et større publikum i 2012, da han deltok i sesong 4 av TV3-serien Paradise Hotel. Han var deltaker i TV3-serien Robinsonekspedisjonen i 2013.

I 2015 deltok han i programmet Skal vi danse på TV 2, der han endte på andreplass. I 2018 og 2019 ledet han spørreprogrammet 10 på topp på NRK. Våren 2021 var Thorbjørnsen med i Hver gang vi møtes på TV 2, sammen med artistene Arne Hurlen, Hanne Krogh, Maria Mena, Agnete Saba, Trygve Skaug og Hkeem.

Han skal lede Melodi Grand Prix 2023 sammen med Arianrhod Engebø.

Staysman Staysman Staysman Staysman Staysman Staysman Staysman Staysman Staysman