D.D.E. høstet gode kritikker i jubileumsåret: «Om det var noen tvil om hvem som er kongene av Trøndelag, ble det bevist i kveld» (Adresseavisa, terningkast 6).

«..man må jo nesten være fullstendig død i alt av sentralnervesystem om man ikke kjenner det rykker litt i rockefoten» (Saltenposten, terningkast 5). «Skamløst publikumsfrieri og et fyrverkeri av en folkelig maktdemonstrasjon.

D.D.E. vant Verket 2022. SJØ!» (Rana Blad).
D.D.E. tar med seg sirkuset til Sandnessjøen.

Her bli det liv!!

Billetter i salg her:
https://havnafestivalen.hoopla.no/sales/event/4108806190

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNAFESTIVALEN – Artisten bak en av tidenes mest kjente låter «What is love?» kommer til Havnafestivalen – nemlig Haddaway!

Han fikk sitt store gjennombrudd i 1993 med sangen «What is Love». Hans neste single Life og hans debutalbum Haddaway – The Album ble også en suksess. I 1994 kom Rock My Heart og 1995 Fly Away. Senere ble det mer stille rundt Haddaway.

Nå kommer han å spiller opp til fest-stemning på årets festival i Sandnessjøen.

Vi gleder oss!❤️

Kjøp billetter her: https://havnafestivalen.hoopla.no/

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNAFESTIVALEN – Denne karen har vært i Sandnessjøen flere ganger, men dette er første gangen på festival – selveste Bjørn Eidsvåg kommer!

Da har vi gleden av å få slippe enda en artist til Havnafestivalen 2022! Dette blir første gang at Bjørn Eidsvåg kommer på Havna i Sandnessjøen, og med seg har han et kanon band!

(Og nei, dette er IKKE en aprilsnarr!)

Vi gleder oss!❤️

Kjøp billetter her: https://havnafestivalen.hoopla.no/

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNAFESTIVALEN – I sommer blir det to måneder med Havna. Vi starter med Havna på Kaia og avslutter med Havnafestivalen!

Åge og Sambandet var booket i 2021, men pga corona-restriksjonene måtte hele festivalen avlyses nok en gang. Nå er Åge booket på nytt og det hele tyder på at festivalen endelig kan «smelle» i Karivika igjen.

Ballet åpnes med Havna på Kaia som går mellom 14. juni og 13. august. Festivalsommeren avsluttes med selve Havnafestivalen som arrangeres 12. – 13. august i år.

Det er allerede booket flere artister og disse vil vi «slippe» en etter en fremover.

– Nå har Helgeland passert Lofoten med antall besøkende både i 2020 og 2021, og denne trenden tror vi kommer til vare. Sommerbyen Sandnessjøen trenger et slikt tilbud hvis vi skal vokse og bli en attraktiv plass å komme til, sier Morten Rudi Johansen til Helgelands Blad.

Har du ikke billett? Da anbefaler vi deg å fikse det, da dette blir en av de beste festivalene vi kommer til å arrangere.

Vi sees på kaia!

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

TÅRNET PÅ ÅSEN – Vi er i full planlegging av lyssetting av Tårnet på Åsen. Etter vi startet med denne flotte tradisjonen har det ikke bare blitt et «landemerke» men også en stolthet for byen. Nå har du muligheten til å bidra.

Bli med på spleiselaget og bidra på Vipps #581845 eller kontonummer 4516.28.11138.

Tusen takk! ❤️

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNA PÅ KAIA – Årets Havna på Kaia har vært solrike dager, men selv om regnet har vært innom å «hilset på» er det like god steminig! Nå nærmer juli måned seg over, men frykt ikke – august kommer!

Store og mindre artister har tatt scenen i årets Havna på Kaia. Alle har levert på topp og publikum virker å ha koset seg masse. Nå er nok en måned snart ved ende, men det betyr ikke at vi stopper der. Havna på Kaia-programmet for august ligger ute.

Billetter kommer for salg snart! Følg med!

Vi sees på Havna!

Bilder fra Havna på Kaia i juli 2021

(Tusen takk til fotograf Kenneth Solfjell)

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

Foto: Jill Mari Erichsen

HAVNA PÅ KAIA – Etter at Magne og Christine Steinsvik startet opp tilbud med asiatisk mat fra en foodtruck i Sandnessjøen, har det gått så bra at de nå utvider driften. I disse dager er LAMESA å finne på «Havna på Kaia»-dagene.

Da Lamesa Catering ble spurt om å være med på «Havna på Kaia» av daglig leder Morten Rudi Johansen, var det et samarbeid som hørtes veldig spennende ut, sier Magne Steinsvik.

En lærerik opplevelse

Vi syntes dette var et spennende konsept og bestemte oss for å gripe muligheten for å gjøre oss selv litt bedre kjent i byen, gjennom gode matopplevelser og tenkte at dette var en fin arena å gjøre nettopp dette på. Så langt har Havna vært en lærerik opplevelse for oss, hvor vi har fått utfolde oss i større grad enn vi ville gjort dersom vi var ute på veien.

Vi kommer til å forsette å introdusere nye retter gjennom vår tid på Havna, og tar dette som en god læringsprosess mot framtidige mål. Etter Havna vil vi ta en evaluering for å se hvordan veien videre blir for oss.

Store planer

Vi har vurdert både en ny foodtruck og/eller evt å starte en liten restaurant dersom vi finner noe egnet lokale i byen. Men som sagt blir det en evaluering som tas etter at Havna på Kaia er fullført. Uansett blir vi nok å se i bybildet også fremover.

Vi har så vidt begynt vårt eventyr og ser frem til å bringe gode smaksopplevelser til vår region i tiden som kommer, sier de stolte eierne av Lamesa Catering.

Ny nettside

Etter «Havna på Kaia» vil Lamesa Catering åpne opp ny nettside, for å gjøre det enklere å bestille mat direkte. I dag går det hele igjennom meldinger på Facebook eller telefon.

Vi sees på Havna!

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNA PÅ KAIA – Åge Sten Nilsen, eller som mange kjenner han: «Glam» fra Wig Wam spilte opp til fest for publikum i Karivika lørdag.

En stor stjerne har vært i Karivika – igjen. Åge Sten Nilsen vet hvordan man gjør det, og han gjorde det igjen. Publikum elsket det og for en opptreden det ble av den rutinerte artisten.

Haner spesielt kjent gjennom deltakelse i flere andre band som Heads ‘n’ Tails og Ammunition. Han har dessuten spilt i en rekke musikaler og show, blant andre Queen-hyllestshowet The Show Must Go On som har trukket nærmere 500 000 publikummere siden premieren i 2007. Nilsen er også kjent fra en rekke tv-opptredener, senest som deltaker i NRKs Stjernekamp høsten 2019.

Tusen takk for et flott oppmøte denne dagen! Vi sees igjen!

Bilder fra Åge Sten Nilsen, 12. juni 2021

(Tusen takk til fotograf Kenneth Solfjell)

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNA PÅ KAIA – Fredag rocket «en hælvettes gjeng» fra Senjahopen opp i regnet i Karivika. Men været ble ingen hindring for publikum!

Regnet skremmer ingen i nord, og fredag var det Senjahopen sin tur på scenen i Karivika. Det ble en «hælvettes» fest både for band og de som møtte opp.

Tusen takk til alle som kom å ble med på festen. Dette var gøy!

Bilder fra Senjahopen, 11. juni 2021

(Tusen takk til fotograf Kenneth Solfjell)

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNAFESTIVALEN – Vi har ventet og håpet i det lengste, men må i dag meddele at Havnafestivalen 2021 ikke kan arrangeres grunnet Covid 19.

Med regjeringens plan for en gradvis gjenåpning av samfunnet etter pandemien, som også innebærer restriksjoner for arrangementer utover høsten, er det ikke mulig for oss å samle folk til en full-format festival i Karivika i år heller.

Vi satser heller på at Havnafestivalen 2022, blir tidenes fest! I mellomtiden setter vi all fokus på å få gjennomføre Havna på Kaia som planlagt, og ønsker alle hjertelig velkommen hit.

Billettene du kjøpte til 2020 eller 2021, gjelder selvsagt i 2022. Om du ønsker å beholde den til neste år, trenger du ikke gjøre noe som helst. Vi åpner for refusjoner for dem som måtte ønske det i perioden 15. – 30. juni. Mer informasjon om dette sendes på epost i nærmeste fremtid.

Vi henger ikke med hodet og håper vi ser mange av dere på «Havna på Kaia» i løpet av sommeren.

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail
Siste innlegg