TÅRNET PÅ ÅSEN – Vi er i full planlegging av lyssetting av Tårnet på Åsen. Etter vi startet med denne flotte tradisjonen har det ikke bare blitt et “landemerke” men også en stolthet for byen. Nå har du muligheten til å bidra.

Bli med på spleiselaget og bidra på Vipps #581845 eller kontonummer 4516.28.11138.

Tusen takk! ❤️

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNA PÅ KAIA – Årets Havna på Kaia har vært solrike dager, men selv om regnet har vært innom å “hilset på” er det like god steminig! Nå nærmer juli måned seg over, men frykt ikke – august kommer!

Store og mindre artister har tatt scenen i årets Havna på Kaia. Alle har levert på topp og publikum virker å ha koset seg masse. Nå er nok en måned snart ved ende, men det betyr ikke at vi stopper der. Havna på Kaia-programmet for august ligger ute.

Billetter kommer for salg snart! Følg med!

Vi sees på Havna!

Bilder fra Havna på Kaia i juli 2021

(Tusen takk til fotograf Kenneth Solfjell)

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

Foto: Jill Mari Erichsen

HAVNA PÅ KAIA – Etter at Magne og Christine Steinsvik startet opp tilbud med asiatisk mat fra en foodtruck i Sandnessjøen, har det gått så bra at de nå utvider driften. I disse dager er LAMESA å finne på “Havna på Kaia”-dagene.

Da Lamesa Catering ble spurt om å være med på “Havna på Kaia” av daglig leder Morten Rudi Johansen, var det et samarbeid som hørtes veldig spennende ut, sier Magne Steinsvik.

En lærerik opplevelse

Vi syntes dette var et spennende konsept og bestemte oss for å gripe muligheten for å gjøre oss selv litt bedre kjent i byen, gjennom gode matopplevelser og tenkte at dette var en fin arena å gjøre nettopp dette på. Så langt har Havna vært en lærerik opplevelse for oss, hvor vi har fått utfolde oss i større grad enn vi ville gjort dersom vi var ute på veien.

Vi kommer til å forsette å introdusere nye retter gjennom vår tid på Havna, og tar dette som en god læringsprosess mot framtidige mål. Etter Havna vil vi ta en evaluering for å se hvordan veien videre blir for oss.

Store planer

Vi har vurdert både en ny foodtruck og/eller evt å starte en liten restaurant dersom vi finner noe egnet lokale i byen. Men som sagt blir det en evaluering som tas etter at Havna på Kaia er fullført. Uansett blir vi nok å se i bybildet også fremover.

Vi har så vidt begynt vårt eventyr og ser frem til å bringe gode smaksopplevelser til vår region i tiden som kommer, sier de stolte eierne av Lamesa Catering.

Ny nettside

Etter “Havna på Kaia” vil Lamesa Catering åpne opp ny nettside, for å gjøre det enklere å bestille mat direkte. I dag går det hele igjennom meldinger på Facebook eller telefon.

Vi sees på Havna!

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNA PÅ KAIA – Åge Sten Nilsen, eller som mange kjenner han: «Glam» fra Wig Wam spilte opp til fest for publikum i Karivika lørdag.

En stor stjerne har vært i Karivika – igjen. Åge Sten Nilsen vet hvordan man gjør det, og han gjorde det igjen. Publikum elsket det og for en opptreden det ble av den rutinerte artisten.

Haner spesielt kjent gjennom deltakelse i flere andre band som Heads ‘n’ Tails og Ammunition. Han har dessuten spilt i en rekke musikaler og show, blant andre Queen-hyllestshowet The Show Must Go On som har trukket nærmere 500 000 publikummere siden premieren i 2007. Nilsen er også kjent fra en rekke tv-opptredener, senest som deltaker i NRKs Stjernekamp høsten 2019.

Tusen takk for et flott oppmøte denne dagen! Vi sees igjen!

Bilder fra Åge Sten Nilsen, 12. juni 2021

(Tusen takk til fotograf Kenneth Solfjell)

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNA PÅ KAIA – Fredag rocket “en hælvettes gjeng” fra Senjahopen opp i regnet i Karivika. Men været ble ingen hindring for publikum!

Regnet skremmer ingen i nord, og fredag var det Senjahopen sin tur på scenen i Karivika. Det ble en “hælvettes” fest både for band og de som møtte opp.

Tusen takk til alle som kom å ble med på festen. Dette var gøy!

Bilder fra Senjahopen, 11. juni 2021

(Tusen takk til fotograf Kenneth Solfjell)

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNAFESTIVALEN – Vi har ventet og håpet i det lengste, men må i dag meddele at Havnafestivalen 2021 ikke kan arrangeres grunnet Covid 19.

Med regjeringens plan for en gradvis gjenåpning av samfunnet etter pandemien, som også innebærer restriksjoner for arrangementer utover høsten, er det ikke mulig for oss å samle folk til en full-format festival i Karivika i år heller.

Vi satser heller på at Havnafestivalen 2022, blir tidenes fest! I mellomtiden setter vi all fokus på å få gjennomføre Havna på Kaia som planlagt, og ønsker alle hjertelig velkommen hit.

Billettene du kjøpte til 2020 eller 2021, gjelder selvsagt i 2022. Om du ønsker å beholde den til neste år, trenger du ikke gjøre noe som helst. Vi åpner for refusjoner for dem som måtte ønske det i perioden 15. – 30. juni. Mer informasjon om dette sendes på epost i nærmeste fremtid.

Vi henger ikke med hodet og håper vi ser mange av dere på «Havna på Kaia» i løpet av sommeren.

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNA PÅ KAIA – For aller første gang presenterer Havnafestivalen en festival over flere dager iløpet av en måned. Havna På Kaia har vist seg å bli en kjempesuksess. Vi har samlet noen bilder fra de tre første dagene!

Iløpet av de tre første dagene har artister som Adam Douglas, Trang Fødsel og Unni Wilhelmsen spilt opp til en litt annerledes fest i Karivika, – men det virker ikke som om folket har latt det gå utover konsertopplevelsen. Heller tvert i mot. Endelig kan vi møtes igjen og endelig kan vi nyte live-musikk på Helgeland igjen.

Vi skal ikke “jinxe” det fine været som har vært de siste dagene (OMG!). La oss håpe dette forsetter utover måneden og at dere har lyst å være med oss videre på de andre konsertene som er booket.

Har du ikke ordnet deg billett enda? Det er ikke for sent. Se programoversikten her!

Bilder fra de tre første dagene

(Tusen takk til fotograf Kenneth Solfjell)

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

HAVNA PÅ KAIA – Senjahopen, En hælvettes gjeng! er klare for Havna På Kaia (HPK) 11. juni. Billetter ligger ute – første mann til mølla!

For de som ikke kjenner så godt til bandet fra før er Senjahopen et norsk band med røtter nord-norge, med bl.a. Petter Pogo på telecaster, piano, vokal og mandolin. De spilte sin første konsert i desember 2007. I 2010 platedebuterte de med albumet Bli med på yttersia som fikk meget god kritikk.

Musikken er melodisk gitarbasert rock med punk- og cowboyattityd. Tekstene karakteriseres som en blanding av røverhistorier og hverdagsfabuleringer.

Dette sier de selv om konserten de skal holde under Havna på Kaia:

“Avogtell kjennes det som at vi har drømt om å spelle i Sandnessjøen sia lenge før Ræva Rockers skifta navn tell Jungle Medics, og no ser det pinade ut tell å gå i oppfyllelse! -Vi glede oss som en trøkkeriarbeider på tjyvperm på vei tell Hove førr å se slayer! 😃

Skaff deg billett allerede i dag!

Vi gleder oss!

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

ARTISTSLIPP #2020! – Julie Bergan (24) er en norsk sanger og låtskriver. Pop-artisten er mest kjent for sin låt «Arigato». Hun startet sin karriere i 2012 med russelåten Supernova, som hun spilte inn sammen med norske Cir.Cuz. Låten lå på norske topplister i totalt 16 uker i 2012 og 2013, og oppnådde femteplass som beste plassering.

Hun deltok deretter i Melodi Grand Prix 2013 med låten Give A Little Something Back, som hun skrev sammen med Ben Adams og Sara Skjoldnes. Hun gikk ikke videre fra semi-finalen i Steinkjer det året.

I september 2013 inngikk hun kontrakt med Warner Music Norway, og mot slutten av samme år ga hun ut Undressed sammen med Idol-deltager Astrid S.

Fra perioden 2014–2016 ga hun ut flere singler og hadde flere konsertopptredener. Hun var også på flere turneer, blant annet på den offisielle VG-lista-turneen 2016. Flere av låtene solgte til både gull og platinum i Norge, men det var ikke før singelen Arigato ble gitt ut våren 2016 at hun ble kjent utenlands. Låten toppet norske lister, og lå på VG-lista i 20 uker. Den kom også på femteplass på den offisielle svenske hitlisten. Hun hadde skrevet Arigato sammen med blant annet norske Kid Joki, og låten ble nominert til flere priser, blant annet til årets låt under Spellemannprisen 2016.

Selv om sangeren selv utgir popmusikk, var hun også med på NRK P3s remix-prosjekt våren 2016. Remixen av «Attitudeproblem» av Karpe Diem ble laget sammen med flere andre kvinnelige artister, og setter kjønnsrollene i musikken på spissen.

For musikkåret 2017 ble hun blant annet booket til bransjefestivalen by:Larm, samt til en rekke andre norske festivaler.

I 2018 bidro hun sammen med Alan Walker og Senguri på K-391s låt «Ignite». For låten ble de nominert til Spellemannprisen 2018 i klassen årets låt, en utdeling hun selv skal lede sammen med Tarjei Strøm.

Nå er hun klar for Havnafestivalen 2020!!!!

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail

ARTISTSLIPP #2020! – Ingebjørg Harman Bratland (29) fra Edland i Vinje, Telemark, er en norsk folkemusiker, kveder og sanger med en særegen sangteknikk og formidlingsevne.

Bratland startet med kveding da hun var fem og et halvt år gammel. Hun har hele tiden utmerket seg med en sjelden evne til å formidle folkeviser, stev og ballader. Bratlands sanglærer har vært Ellen Nordstoga. I 2004, 14 år gammel, fikk hun Eckbo legaters folkemusikkpris. Bratland har som kveder vunnet fire seire i C-klassen på Landskappleiken.

Bratland synger tittelsporet på barneserien Jul i svingen på NRK1. Seriens musikk er skrevet av Odd Nordstoga og gitt ut i 2006. Den vant også Spellemannprisen i 2006 for beste barneplate. Bratland synger duett på Julevise med Odd Nordstoga. Hun har bidratt med sangen Mitt hjerte alltid vanker på kronprinsesse Mette-Marits CD med utvalgte salmer, Sorgen og gleden, og har deltatt på en rekke andre konserter og forestillinger. Hun sang blant annet Den fyste song for kong Harald i forbindelse med hans 70-årsdag i 2007. I 2009 vant hun vokal klasse A under NM i folkemusikk på Geilo. Hun er også nordisk mester i folkemusikk, og har mottatt Vinje kommunes kulturstipend for 2009. I 2010 vant Bratland Fureprisen på 50.000 kroner Bratland har også deltatt på fjernsynssendinger som Beat for Beat på NRK1 og Det store korslaget på TV2. I forbindelse med minnekonserten i Oslo domkirke 30. juli 2011, sang hun Nordahl Griegs «Til Ungdommen» a cappella.

I 2013 ga hun ut albumet Heimafrå sammen med Odd Nordstoga. For albumet fikk de Spellemannprisen 2013 i klassen folkemusikk/tradisjonsmusikk. Bratland ble også nominert til Spellemannprisen 2014 i klassen viser for albumet Berre meg. Hennes andre soloalbum Månesinn ble tilgjengelig på strømmetjenester 6. november 2015, og offisielt lansert 13. november 2015. Albumet består av låter Bratland har skrevet selv, sammen med produsentene Espen Lind og Geir Hvidsten. I kjølvannet av opptredenen på Spellemannprisen 2016 ble det også sluppet en remiks av singelen «Stjernene», som gjestes av rapperen Lars Vaular.

I 2017 vant hun Hilmarprisen, en folkemusikkpris som deles ut av Steinkjer kommune og Nord-Trøndelag fylkeskommune til minne om Hilmar Alexandersen.

I januar 2018 ble hun tildelt Wenche Foss’ ærespris. Hun delte prisen med Norsk Fosterhjemsforening.

Nå er hun klar for Havnafestivalen 2020 – og så vi gleder oss!!

KJØP BILLETT

0 FacebookTwitterLinkedinWhatsappEmail
Siste innlegg