Feskemottaket

Lovundkokken Tomas Nilsen tar med seg sitt crew og lager innovative sjømatretter til den første utgaven av Feskemottaket på Havna i år. Han har god erfaring med slike eventer og har i mange år vært fast og se på de største festivalene på Helgeland, bl.a. Trænafestivalen og Verket. Han driver Tinde cafe på Mo i Rana og reiser mye rundt på forskjellige cateringjobber. På Feskemottaket er det fisk som står i fokus, ferske kortreiste råvarer fra fantastiske Helgeland!
Det er kun én bordsetting per kveld så her bør man være rask for å sikre seg bord.

Feskemottaket fiskerestaurant server NordNorske mattradisjoner med moderne vri inne på festivalområdet på taket av Sandnessjøen Fiskeforretning AS.

I og den forbindelse vil det bli servert to forskjellige treretters menyer, en på fredag og en på lørdag.

Menyen vil bestå av meget kortreist mat med tanke på miljø og kvalitet.

Som en god fiskerestaurant vil det tilbys vinpakke som komplimentere hele matopplevelsen.

Treretters fredag: Pris: 495,-
Vinpakke fredag: Pris: 495,-

Treretters lørdag: Pris: 495,-
Vinpakke lørdag: Pris: 495,-

Bordreservasjon:
post@havnafestivalen.no eller tlf. 40 41 30 80.