Om Havnafestivalen

Havnafestivalen 2017 blir arrangert 11. og 12. august

Her finner du viktig og praktisk informasjon om Havnafestivalen 2017, starten på ett lite festivaleventyr som arrangeres årlig i Sandnessjøen. Festivalområdet ligger i skjønne omgivelser sentralt i sentrum av Sandnessjøen.

Havna i Sandnessjøen?

Havna er selve inn- og utfartsåra i Sandnessjøen og er den havna i Nordland med flest hurtigbåt- og ferjeanløp. Historisk sett har havna i Sandnessjøen vært Nord-Europas lengste trekai i sin tid. Så i den forstand har havna vært sentral i veksten av Sandnessjøen.

Kombinasjonen av sommer, båt, musikk, utepils og Helgelands fineste natur og folk – ja da har vi vel mye av oppskriften for å kunne lage en festival. Så har du lyst å til ha det moro og være med på å skape stemning i Sandnessjøen er du hjertelig velkommen.

Vil du  jobbe som frivillig? Se informasjon

Følg oss på Facebook.